Νέα/Ανακοινώσεις

  Οι εγγραφές στο "Κέικο" ξεκίνησαν

Νέα τμήματα Καράτε για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (από 5 ετών) και αυτοάμυνας (πρωινά ή βραδυνά). 11-Sep-2023 11:52

Οι εγγραφές στο "Κέικο" ξεκίνησαν. Νέα τμήματα Καράτε για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (από 5 ετών) και αυτοάμυνας (πρωινά ή βραδυνά). Σας περιμένουμε καθημερινά μετά τις 18:00 στους Αγίους Αποστόλους, για να σας δείξουμε τους χώρους μας και να σας ενημερώσουμε για το νέο πρόγραμμα προπονήσεων που μπαίνει σε ισχύ, σε όλα τα τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Προπονητής ΓΓΑ Σταμάτης Κατσιμπίρης 4ο Dan Σότοκαν. (τηλ. 6979117962).
Για το νέο μας εβδομαδιαίο πρόγραμμα πατήστε εδώ.

περισσότερα...

  Ανακοίνωση έναρξης μαθημάτων

27-May-2021 15:05

Η στιγμή που μετά από 7 μήνες απραξίας θα ξαναπατήσουμε το τατάμι πλησιάζει.
Συνεχίζουμε αυτό που αγαπάμε σε ολιγομελή τμήματα, με αποστάσεις και με τις απαραίτητες οδηγίες της πολιτείας για την ασφαλή μας άθληση.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (6979117962), για την εγγραφή σας και την διαμόρφωση των τμημάτων.
Oss!

περισσότερα...

  Αυτοάμυνα και Ενδυνάμωση Γυναικών

Νέο πρωινό τμήμα Αυτοάμυνας και Ενδυνάμωσης Γυναικών στους Αγίους Αποστόλους. 25-Aug-2019 15:40

Μάθετε να αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις, με τεχνικές πρακτικής αυτοάμυνας και παράλληλα γυμνάστε όλο το σώμα, αποκτήστε ευλυγισία και φυσική κατάσταση, αυξήστε την ισορροπία σας και τα αντανακλαστικά σας, αποκτήστε αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχο, σε ένα νέο, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον και σε ένα τμήμα επικεντρωμένο στις ανάγκες της γυναίκας. Δοκιμάστε μια εβδομάδα Δωρεάν. Α.Σ. ¨Κέικο¨ Άγιοι Απόστολοι – Χανιά. Τηλ. 6979117962.

περισσότερα...

  Το Καράτε στην Ολυμπιάδα του 2020 στο Τόκυο.

Ευχάριστα νέα για το καράτε! 03-Aug-2017 03:25

Ευχάριστα νέα για το καράτε, το οποίο θα το δούμε για πρώτη φορά σε ολυμπιακούς αγώνες το 2021 στο Τόκιο.

Το Καράτε ήταν ήδη αναγνωρισμένο άθλημα από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή από το 1985. Με ομόφωνη απόφαση της, που λήφθηκε στις 3/8/2016, κατά τη διάρκεια της 129ης Συνόδου της ΔΟΕ στο Ρίο ντε Τζανέιρο, εντάσσεται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκυο.

Στο χέρι μας το πως θα διαχειριστούμε τα νέα δεδομένα, σεβόμενοι πάντα τις αξίες του παραδοσιακού και εξελίσσοντας τις γνώσεις μας συνεχώς και στο αθλητικό μέρος αφοσιωμένοι σε αυτό που αγαπάμε.

περισσότερα...

  Η νέα μας ιστοσελίδα είναι live!

29-Sep-2016 02:58

Προσπαθώντας πάντα μέσα από την καθημερινότητα μας να γινόμαστε καλύτεροι, αναρτήσαμε τη digital εικόνα μας στο διαδίκτυο, με σκοπό να έρθουμε ακόμα πιο κοντά σε σας που ψάχνετε έναν αξιόπιστο και ασφαλή χώρο για τα γνωρίσετε την τέχνη του καράτε ντο.

Ελπίζουμε οι πληροφορίες που φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας να σας φανούν χρήσιμες και για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση βρισκόμαστε στην διάθεσή σας.

περισσότερα...